Uncategorized @hy

ՄԱՐԻՆԱՑՎԱԾ ԿՈՃԱՊՂՊԵՂ

Ունիվերսալ կծու համեմունքները շատ տարածված են արևելյան երկրներում: Արտադրանքը եկել է Ճապոնիայից և անմիջապես խոհարարություն առաջացրել: Այն ավելացվում է բազմաթիվ ուտեստների, սոուսների, թեյի մեջ, օգտագործվում է նաև թխման մեջ։

ՔԻՄԻԱԿԱՆ ԿԱԶՄԸ

Օգտակար ապրանքը բարձր կալորիականություն չունի։ 100 գրամում կա ընդամենը 51 կկալ։ Սա լավ է ավելորդ քաշից ազատվելու համար, ուստի ապրանքը հաճախ ներառվում է քաշի կորստի ծրագրերում:

Համեմունքի սննդային արժեքը մեծապես կախված է թթու թթու պատրաստման եղանակից։ Մարինադի բաղադրության մեջ շաքարի և այլ բաղադրիչների պարունակությունը կարող է մեծացնել արտադրանքի էներգետիկ արժեքը։

Մարինացված արմատի քիմիական բաղադրությունը ներառում է.

A, B, C խմբերի վիտամիններ;
եթերային յուղեր;
օրգանական թթուներ;
հանքային բաղադրիչներ, ինչպիսիք են ֆոսֆորը, կալցիումը, երկաթը, մագնեզիումը, ցինկը;
gingerol;
ամինաթթուներ.
Իր հարուստ բաղադրության շնորհիվ մարինացված կոճապղպեղը հրաշագործ համեմունք է, որը կարող է բուժել օրգանիզմը բազմաթիվ հիվանդություններից։ Կոճապղպեղի հարուստ բաղադրությունը այն նմանեցնում է օգտակար մուլտիվիտամիններին, որոնք վաճառվում են դեղատներում։ Պետք չէ գումար ծախսել բարդ վիտամինների վրա։

ՕԳՏԱԿԱՐ ՀԱՏԿՈՒԹՅՈՒՆՆԵՐԸ

1․Կոճապղպեղը բարելավում է ողջ օրգանիզմի տոնուսը, դրական է ազդում ուղեղի գործունեության վրա և նորմալացնում մարդու նյարդային համակարգի վիճակը։ Արյունը նոսրացնող հատկությունների շնորհիվ այն նորմալացնում է արյան հոսքը դեպի ուղեղ՝ դրանով իսկ բարելավելով հիշողությունը և մտավոր աշխատանքը:

2․Թարմ և թթու կոճապղպեղն ունի ընդգծված մանրէասպան հատկություն և օգտագործվում է տարբեր էթիոլոգիայի մրսածության կանխարգելման դեմ պայքարի ժամանակ։ Մարինացված կոճապղպեղում պարունակվող մեծ քանակությամբ վիտամիններն օգնում են ուժեղացնել օրգանիզմի պաշտպանիչ գործառույթները։

3․Մագնեզիումի և կալցիումի բարձր պարունակությունը արտադրանքը լավ է դարձնում սրտի համար: Յուրահատուկ համեմունքի կանոնավոր օգտագործմամբ կարող եք նորմալացնել արյան անոթները, ինչպես նաև ազատվել խոլեստերինից։

4․Մթերքի անգնահատելի ազդեցություն ունի մարսողական գործառույթների նորմալացման վրա: Զարմանալի չէ, որ համեմունքը մատուցվում է ճապոնական ուտեստների հետ միասին, այն նպաստում է հում ձկան ավելի լավ մարսմանը` առանց օրգանիզմի համար բացասական հետևանքների:
Եթե ​​դուք ուտում եք թթու կոճապղպեղը ճաշի հետ, դա կօգնի մաքրել ձեր բերանը վնասակար մանրէներից և ազատվել բերանի տհաճ հոտից։

5․Կոճապղպեղը բնական աֆրոդիզիակ է:Կազմում առկա եթերայուղերը հիանալի ազդեցություն են ունենում մարդու տոկունության վրա, ամրապնդում են իմունիտետը և բարձրացնում մարմնի պաշտպանիչ գործառույթները։

6․Մարինացված արմատը հիանալի է քաշի կորստի համար: Դրական արդյունք է ձեռք բերվում նյութափոխանակությունը արագացնող ֆերմենտների շնորհիվ։Կոճապղպեղի օգնությամբ կենդանական ծագման թույներով թունավորվելիս կարող եք արագ գլուխ հանել խնդրից։ Արմատի օգտագործումը կօգնի օրգանիզմից հեռացնել թունավոր նյութերը։

7․Կոսմետոլոգիայում հնարավոր է օգտագործել թթու կոճապղպեղը։ Կոճապղպեղը մազերի վրա ամրացնող ազդեցություն ունի, դեմքի մաշկը ազատում է ցաներից և պզուկներից: Մարինացված կոճապղպեղի հիման վրա պատրաստված դեմքի դիմակներն ունեն երիտասարդացնող, հակաբորբոքային և սպիտակեցնող ազդեցություն։

Leave a Reply