Ջերմիջեցնող | Да |
---|---|
Աղեստամոքսային հիվանդության դեմ | Да |
Թարմեցնող, նյարդերը հանգստացնող | Да |
Լյարդի հիվանդության դեմ | Да |
Ճնշում կարգավորող | Да |
Թեյ “Սարի” դաղձ 25գ
500 AMD
Դաղձն (անանուխ) ունի հանգստացնող, ցավազրկող, անոթալայնիչ և հակաբորբոքային հատկություններ
Գիտնականների հետազոտությունների համաձայն` 1 բաժակ թունդ դաղձի թեյը ոչնչով չի զիջում սինթետիկ ասպիրինին:
Այս թեյն իջեցնում է արյան ճնշումը, նպաստում սրտամկանի աշխատանքին և նվազեցնում գլխացավը
Առկա է
ԼՐԱՑՈՒՑԻՉ ՏԵՂԵԿՈՒԹՅՈՒՆ
Reviews (0)
ՄԵԿՆԱԲԱՆԵԼ ԱՌԱՋԻՆԸ "Թեյ “Սարի” դաղձ 25գ" Cancel reply
You must be logged in to post a review.
ՆՄԱՆ ԱՊՐԱՆՔՆԵՐ
Թեյ “Քարաբերդ” Թարմություն 35գ
1,250 AMD
Կարգավորում է արյան ճնշումը, մաքրում է մարմինը, կարգավորում է մարսողությունը : Բաղադրությունը `ուրց, անանուխ:
Թեյ “Անահիտ” Լորենու ծաղիկներ 15գ
350 AMD
Բաղադրության մեջ մտնող ֆարնեզոլ սպիրտի։ Եթերայուղի բաղադրության մեջ մտնում նաև գլիկոզիդներ, սապոնիններ, դաբաղային նյութեր, C, E վիտամիններ, կարոտին, ֆիտոնցիդներև։ Լորենու ծաղիկների թուրմը կիրառվում է որպես քրտնամուղ, միզուղ, ջերմիջեցնող, հակաբորբոքային և ցավազրկող տարբեր հիվանդությունների ժամանակ։ Թուրմը կիրառվում է նաև բերանի խոռոչի ողողումների համար, որպես մանրէասպան, անգինայի կամ լորձաթաղանթի և այլ բորբոքումների ժամանակ։
Թեյ “Անահիտ” Երեկո 30գ
700 AMD
Բաղադրությունը- Խնկածաղիկի, Մոշի տերևների, սև հաղարջի, Հնդկական և Ցեյլոնի ավանդական բարձրորակ սև թեյերի խառնուրդ է։ Խնկածաղիկի շնորհիվ ունի արտահայտված հակաբորբոքային ազդեցություն վերին շնչուղիների հիվանդությունների և մրսածության ժամանակ։ Թողնում է քրտնաբեր, հակահազային և խորխաբեր ազդեցություն։ Մոշի տերև- Արդյունավետ է ստամոքսաղիքային հիվանդությունների ժամանակ, ընդհուպ փորլուծություն, թունավորումներ և արյունահոսություններ։ Պարունակում է մեծ քանակությամբ վիտամին C և կալցիում, արագ վերականգնում է օրգանիզմում կալցիումի անհրաժեշտ քանակը։ Սև հաղարջ- Վիտամինների և միկրոէլեմենտների հաշվին թողնում է իմունիտետը խթանող, տոնուսավորուղ ազդեցություն։
Թեյ “Անահիտ” Սև 45գ
670 AMD
Բաղադրությունը - ավանդական հնդկական սևի խառնուրդ
թեյ և ցեյլոնի թեյի բարձրորակ սորտեր: Հնդկական և ցեյլոնյան թեյի բարձրագույն դասարանների գերազանց համադրությունը ունի նուրբ, հստակ համ և հմայիչ բույր:Ցեյլոնի թեյը, որը աճում է Շրի Լանկայի լեռնաշխարհում, ունի ուժեղ համ, ներարկումն ունի խորը կարմիր գույն, ինչը հիանալի լրացում է հնդկական ավանդական թեյին: Այն դրականորեն է ազդում մարմնի և սրտի վրա, բարելավում է տրամադրությունն ու տոնուսը: Պարունակում է տաննիներ, եթերայուղեր, վիտամիններ և ամինաթթուներ:
Թեյ “Անահիտ” Էկզոտիկ 30գ
700 AMD
Արևքուրիկի, սև թեյի, կիտրոնի և նարինջ նուրբ խառնուրդ է։ Ունի նարինջի հրաշալի համ, ինչպես նաև հագեցված է սև թեյի և արևքուրիկի փնջով։ Ունի թարմեցնող, նյարդերը հանգստացնող, տրամադրող ազդեցություն։ Նպաստում է աղեստամոքսային տրակտի նորմալ աշխատանքին, թողնում է մեղմ արտահայտված հակաբորբոքային էֆեկտ միզուղիների վրա։ Կարող է կիրառվել ցիստիտների ժամանակ, 2 տարեկանից բարձր երեխաներին, ինչպես նաև հղի կանանց և կերակրող մայրերին։
Թեյ “Անահիտ” Խնկածաղիկ 15գ
350 AMD
Բաղադրությունը- Խնկածաղիկի խոտ՝ ծաղիկներով։ Հավաքված է ծաղկման շրջանում։ Ունի յուրահատուկ անուշաբույր հոտ, ինչը պայմանավորված է եթերայուղի բաղադրության մեջ մտնող նյութերով։ Պարունակում է C վիտամին, կարոտին (A նախավիտամին) ։ Խնկածաղիկը կիրառվում է մաշկային տարբեր հիվանդությունների՝ գորտնուկի, խոցի, քոսի ժամանակ։ Թուրմը օգտագործվում է լեղուղիների բորբոքումների, ստամոքսային հիվանդությունների, լուծի ժամանակ։ Թուրմը կիրառվում է նաև հեպատիտների, հազի, խրոնիկ բրոնխիտների, ցավոտ դաշտանի բուժման ժամանակ։
Թեյ “Անահիտ” Արևքուրիկ 20գ
350 AMD
Բաղադրությունը- Արևքուրիկի <> խոտը, ծաղիկներով։ Հավաքված է ծաղկման շրջանում, Հայաստանի բարձրադիր վայրերից։ Ունի բավական հարուստ կազմ, եթերայուղը պարունակում է տերպեններ, սեսկվիտերպեններ, C վիտամին, կարոտին, ռուտին, նիտոնաթթու, իզովալերիանաթթվի բարդ եթերներ։ Լայնորեն օգտագործվում է բազմաթիվ հիվանդությունների, էնուրեզ, թոքախտ, կանացի արյունահոսություններ, մաստոպաթիա, թարախային վերքեր, ֆուրունկուլյուզ։ Ունի ախորժակը լավացնող ազդեցություն, կիրառվում է գաստրիտների, ստամոքսի և տասներկումատնյա աղու խոցի ժամանակ։ Ունի նյարդերը հանգստացնող ազդեցություն։
Թեյ “Քարաբերդ” Մասուր 120գ
530 AMD
Մասուրը պարունակում է մեծ քանակությամբ վիտամին С, В1, В2, К, Е, В6 վիտամիններ, կենսաֆլավոնոիդներ, շաքար, պեկտին, կենսական թթուներ, երկաթի բյուրեղներ, ֆոսֆոր, մագնեզիում, կալցիում: Ունի մանրէասպան և հակաբորբոքային հատկանիշներ, ամրացնում է մազանոթները, կարգավորում է սրտային հիվանդությունները և մարսողությունը, բարձրացնում օրգանիզմի դիմադրողականությունը։
ՄԵԿՆԱԲԱՆՈՒԹՅՈՒՆ
Մեկնաբանություն դեռ չկա